Hamar felmelegszik az ecigim?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy Joyetech ego aio d22 xl készüléket amit egyből üzembe is helyeztem. Már az első napon feltűnt hogy nagyon hamar kb 2-3 perc után felmelegszik a teteje (a tank felett, a szellőztető és a szipka környékén) használat közben. A szellőztetést állítva is ugyanúgy fentmarad a probléma. A forró liquid eléggé fel szokott csapódni (amit szintén nem értek hiszen normál tempóban szívok bele), lehet hogy ez melegíti fel? Vagy mi lehet ennek az oka? Nem vagyok egy profi vaper szóval lehet hogy ez így ultra bénán hangzik de kezdek félni hogy hibás a cigim?:D2019. márc. 20. 21:55
1/5 Dead626 válasza:
Nekemis volt regen ilyen ec m es nekemis ez szurta a szemem de nemhinnem h ez problema szerintem csak siman ne sokat szivj bele hanem kevesebbet en igy tudtam ezt kontrollalni nekemis felcsapta a szamba a liquidet es zavaro volt de ezzel nemlehet mit csinalni gyarilag ilyen.
De ha tenyleg ugyerzed akkor nezz utanna teszteken rengeteg sok amerikai tesztelo videos van ebben a temaban.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!:)
2019. márc. 29. 07:37
3/5 anonim válasza:
Ha felgyűlt a liquid, akkor 2-3 határozott lefelé irányuló csapásszerű mozdulattal csapd ki belőle a liquidet. Rengeteg esetben segít abban, hogy később a lecsapódott liquidet ne idd meg :D
4/5 anonim válasza:
Röviden: ha lecsapódott a liquid, akkor te csapd még lejjebb :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :D
2019. ápr. 3. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!