Hogy tudnák leszokni?
Egyszer csak nem gyújtottam rá többet. Elfogyott a dobozom, és azt mondtam, elég volt, sem utána mászkálni, sem a pénzt költeni rá nem akarom tovább. És sikerült. Az eleje meglepően simán ment, 3 hónap körül estem vissza majdnem, de kibírtam, és azóta csak akkor jut eszembe, ha dohányzó embert látok.
Nekem sokat segített az is, hogy anyukám velem együtt letette, hogy támogassuk egymást.
Neked nem akadna egy társ? Akivel mindent megbeszélsz és megakadályozzátok egymás gyengeségeit?
Egy ismerősöm meg úgy csapott bele, hogy a szokásos nemzetit csukva találta, ezen felhúzta magát, puffogva beült a kocsiba, elrongyolt és elhatározta, hogy akkor nem is vesz.
A spontán döntések működnek szerintem ebben a témában.
Én ezzel a könyvvel szoktam le 26 év után:
Ha szeretsz olvasni, és meg is érted a lényeget, akkor nem lesz nehéz leszokni. A könyv után teljesen másképp viszonyulsz a cigihez és a leszokáshoz. Ha nem szeretsz olvasni, akkor hangoskönyv formájában is elérhető egyes fájlmegosztó oldalakon, és egy telefon+fülhallgató segítségével 3-3,5 óra alatt meghallgathatod. Sok sikert!
És nekem az volt a módszer, hogy egyszerűen nem gyújtottam rá. Nem használtam tapaszt, semmit.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!