IQOS vásárlás? Hol tudok készüléket és utána dohányt venni bele?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Szlovákiában a készülék jóval olcsóbb, de szükséges hozzá személyi igazolvány. Én nem járok Szlovákia felé, így mással nem is tudom behozatni?2019. márc. 1. 11:11
1/5 anonim válasza:
Szlovákiában olyan 20ezer forint körül mozog egy karton dohánnyal, legalábbis legutóbb így láttam. Utazgatni ha messze van/mást megbízni drága lehet, a dohány hozzá eleve cigi árban van. Ha spórolni szeretnél, nikotinról nem mondanál le, van egy kis időd és türelmed akkor inkább ajánlanám az e-cigit saját liquid keveréssel... már csak azért is mert nincs ázott széna íze
2/5 anonim válasza:
1-es, azt meg tudod mondani, hogy egyébként hol árulják ezeket Szlovákiában? Mármint csak bemegyek egy Tabakba, vagy van valami speckó külön bolt erre?
3/5 anonim válasza:
Májustól elvileg itthon is elkezdi a PM értékesíteni!
4/5 anonim válasza:
a cigit már láttam tegnap trafikban. 1300/doboz, a kütyüről még nem volt híre a néninek.
5/5 Krissz28 válasza:
Már nálunk is kapható. [link]
De érdekes mód nekem csak mobilneten tőltbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!