Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Érdemes átszokni elektromos...

Érdemes átszokni elektromos cigire?

Figyelt kérdés

Most akarok átszokni ecigire, erre megjelenik ez a cikk:

[link]

2019. febr. 17. 12:41
1 2
 11/12 wagnerur1 ***** válasza:
100%

Lassan 2 éve váltottam, 1-1,5 dobozzal szívtam. A 4. emelet is necces volt. Most 50 évesen röhögve megyek fel. 2 hét után nem tudtam egy cigit elszívni. Ma már irritál a dohányfüst.

DE! Ha tudod, inkább hagyd el az egészet. Én is így teszek. Egyre gyengébb liquidet használok. Magam keverem, eliqua alaplé és Solub aromából. Nekem ez jött be. Az ár a töredéke, ez tény, de viszonylag komoly összeget kell az elején beletolni. Ha sokat kísérletezik az ember, 150e simán elmegy hülyeségre.

2019. febr. 19. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb teljesen leszokni egyből az egészről, mint átmenetbe átvinni az egészet, konkrétan azért, mert ha nem figyelsz oda, akkor nem lesz átmenet. Egyszer csak azon kapod magad, mint én, hogy egyszerre szívod a cigit és az e-cigit is.

Ha viszont simán leteszed a cigit, pár hónapig "szenvedsz" (nekem 3 hónap volt) de utána már eszedbe se jut, hogy nikotinos termék után nyúlj.

2019. márc. 6. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!