Milyen ecigi kitet ajánlanátok?
valami jó minőségűt tudnátok mondani?
max ár: 20-25k
válaszokat előre is köszi
Kismillió gyártó van... Inkább MOD-ból a nem javasoltakat írom: Smok, Smoant, Tesla, a no name-ek, és bármely mechanikus MOD.
Tapasztalatból pár javasolt: Sigelei, DNA vagy Dicodes
Tankból van porlasztós vagy felújítható, az megint ízlés
idő és pénz kérdése... Ezek közül bármelyik gyártó jó vagy elfogadható tankokat csinál, amik 90-99%-ban nem folynak, persze a felültöltősök mindig adnak esélyt egy kis kicsöpögő liquidnek. Geekvape, Advken, Uwell, Wotofo, Kanger, Eleaf, Smok...
Én Eleaf típusokat nézegettem, azon belül pico vagy i200. Ezek szerinted jók? Elég lenne a pico is? Mennyit kell foglalkozni ezekkel? Mert nem szeretnék 1-2 hetente újabb dolgokat venni hozzá(a liquiden kívül)
Kérdésem lenne, mi az hogy felújítható tank? Miben másabb, mint a porlasztós?
Másik kérdésem, hogy az Aio-kban is kell porlasztót cserélni egy idő után? Vagy ott hogy működik? (elsődlegesen nem AIO-t szeretnék venni)
Ja és mit kell beállítani mondjuk első használat előtt? És hogyan? A liquid 70-30 arányról hallottam már. De kéne egy kis segítség ezeken belül, hogyan válasszam ki mekkora ellenállásút tegyek bele, miben másabb ha több/kevesebb. Állítólag a nagy Watt és kicsi ellenállás az DL-be, fordítva meg MTL-be szokás.("Lécci" segíts, mert gondolom elég sok pontatlanság van abban, amit mondok, de szeretnék több infot megtudni ezekről) :)
Eléggé kezdő vagyok a témában, az gondolom lejött :D
A Pico szerintem kicsi, ha gőzfelhőket és wattokat akarsz.
Dl-re biztonsággal két akksis MOD a javasolt, külső töltővel mindenképp.
Az ikuu beépített akksis, így nem kell hozzá külső töltő :D
Használattól függ mennyit kell vele foglalkozni. Porlasztót kell cserélni, hogy milyen sűrűn, az a használattól függ. Ha kis sem veszed a szádból, akkor akár hetente is szükséges lehet a csere, de ha csak pár órát használod, akkor havonta is elég cserélni. Persze a liquid és a szívási technika is befolyásolja.
A felújítható azt jelenti, hogy nem kész porlasztót veszel, hanem te csinálod a tekerést, kb 2-3 porlasztó árából meg lehet venni a hozzávalókat, ami az én esetemben, aki hetente cserél, nekem elég 1 évig. Ez kb negyed órát vesz el az időmből.
Igen, az AIO-kban is kell porlasztót cserélni, mivel elszenesedik.
minden új porlasztót először meg kell itatni liquiddel, majd párszor tűzgomb megnyomása nélkül beleszívsz, majd ha időd engedi (vagy kevés liquidet tetél a porlasztóba) akkor várni kell hogy megszívja magát, olyan 10-20 percet ajánlott.
Én személy szerint DL-re sem használok 0.4ohm alatti porlasztókat biztonság kedvéért, de inkább 0.5-0.6ohm max 35 watt. MTL sem használok 1,2 ohm felettit, sőt az RBA-t (felújítható porlasztó) általában 0.7 ohm-ra tekerem, és max 14watt-on használom.
70VG-30PG arány az jó, télen inkább 60-40 , hogy ha kint a hidegben szívod, akkor se legyen annyira sűrű, hogy a vatta ne tudjon eleget felszívni.
Ha kihagytam valamit, akkor kérdezz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!