Ajanlanatok vattas patront ecigihez?
Az lenne a kerdesem h milyen vattazos patronokat ajanlotok? A cel a nagy tomeny fust lenne de ha ereznem az izt az se artana. Illetve ha ilyen tipusu patront veszek akk nem kell bele vennem csere porlasztokat ugye?
510es csatlakozasu,allithato feszultsegu a keszulekem.
(Istick pico 75W)
A valaszt elore is koszi!
Griffin 25 nem fér rá a Pico-ra!! 60 watton a Pico-t nem biztos hogy jó ötlet hajtani. Nagy gőzhöz kell teljesítmény, pl 2akkus modok. Akkor már jöhet a Griffin vagy egy halom másik 23-25mm-es tank.
Vagy megfelelő huzallal elég max 25watt teljesítmény, nem kell kerítésdrót vastagságú huzal és nem kell 0.3-0.4ohm alá menni ;)
Wotofo serpent mini 22mm
Kanger Subtank mini 22mm
Kanger protank 4 22mm
Obs ace 22mm
Smok tfv4-ek 22mm
Smok tfv8 baby -rba külön vehető
Hirtelen több nem jut eszembe.
Koszi a valaszokat!
Ha ezekbol rendelem vmelyiket es elhasznalodna a vatta akk annyival megtudom oldani h uj vattat rakok bele tehat nem kell egy egesz porlasztot vennem bele 2hetente?
Első válaszoló vagyok!
Nem csak vattát kell benne cserélni, hanem huzalt is. A vatta elvileg 2 hétig bírja, de ez lehet rövidebb/hosszabb ideig liquidtől függően (az édesebbek jobban kozmálnak). A huzalt pedig 2-3 hónapig is lehet használni (ismerősöm eddig használja). Én vattát és huzalt is cserélek hetente, mert azért illik cserélgetni szerintem és amúgy sem egy vészes összeg kb 30-40 forintból megvan.
2-es vagyok.
Igen muszáj az RBA! A kész porlasztót vagy sehogy vagy nehezen lehet csak szétszedni, és sose lesz olyan mint a gyári. ( Megjegyzem a kész porlasztót mosni felesleges, csak tönkremegy benne a vatta.)
Kimaradt...
Nézz Phil Busardo videókat. A legkorrektebben ő mutatja be az újdonságokat.
Nagyon köszi a valaszokat!
Az Rta es az Rba kozott mi a kulonbseg mert lattam meg Rta tipusu patronokat is?
Illetve a fentiekben felsoroltak kozul melyiket ajanljatok a leginkabb ami Rta/Rba tipusu? (Es lehetoleg egy csomagban van nem kell kulon rendelni az Rba-t)
Illetve Smok cegnek van kesz Rba/Rta tipusu patronja?
Nagyon koszi a valaszokat es bocsi a sok kerdesert :-)
Lehet ha beírod a keresőbe a típusokat, előbb kapsz választ ;)
Wotofo serpent mini 22mm - csak felújítandó, RBA
Kanger Subtank mini 22mm - RBA+ kész porlasztó
Kanger protank 4 22mm - RBA+ kész porlasztó
Obs ace 22mm - csak RBA
Smok tfv4-ek 22mm - RBA+ kész porlasztó (ha jól emlékszem mindegyik TFV4 ilyen, mindegy hogy sima, mini vagy micro, de a micro az variálható mérete miatt nekem jobban tetszett.)
Smok tfv8 baby -rba külön vehető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!