Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagyon sok kárt okoztam már...

Nagyon sok kárt okoztam már magamnak?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy imádok füstöli. Kb olyan 14 éves korom óta cigizem. És olyan 3 éve heti 1x kb 1 órat vízipipázom.

22 éves vagyok, és napi 1 doboz cigit szívok el.

Ennyi füstölés okozott már valami kárt?

2019. jan. 26. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Okozhatott, ha abbahagynád tudna regenerálódni a szervezeted.
2019. jan. 26. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
A cigi károsítja a tüdőt ,és más belső szerveket is. Hamarabb meghal aki sokat cigizik. Iszonyú káros.
2019. jan. 26. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ember hatalmas fejlődésen megy keresztül egészen huszonéves koráig. Na mármost, ha Te szívod 8 éve, akkor igencsak adtál egy pofont ennek a fejlődésnek. Lehet nem érzékeled, de ha például elkezdenél rendesen sportolni, nem biztos, hogy jó lenne az állóképességed, lehet kapkodnál a levegőért egy kis erőfeszítés után is. Próbálj meg leszokni, kezdj el mozogni, élj egészségesen. Én úgy gondolom nem vagy lekésve semmiről. Hidd el, hogy ez csak hasznodra lesz!
2019. jan. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!