Nagyon sok kárt okoztam már magamnak?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy imádok füstöli. Kb olyan 14 éves korom óta cigizem. És olyan 3 éve heti 1x kb 1 órat vízipipázom.
22 éves vagyok, és napi 1 doboz cigit szívok el.
Ennyi füstölés okozott már valami kárt?
2019. jan. 26. 20:39
1/3 anonim válasza:
Okozhatott, ha abbahagynád tudna regenerálódni a szervezeted.
2/3 anonim válasza:
A cigi károsítja a tüdőt ,és más belső szerveket is. Hamarabb meghal aki sokat cigizik. Iszonyú káros.
3/3 anonim válasza:
Az ember hatalmas fejlődésen megy keresztül egészen huszonéves koráig. Na mármost, ha Te szívod 8 éve, akkor igencsak adtál egy pofont ennek a fejlődésnek. Lehet nem érzékeled, de ha például elkezdenél rendesen sportolni, nem biztos, hogy jó lenne az állóképességed, lehet kapkodnál a levegőért egy kis erőfeszítés után is. Próbálj meg leszokni, kezdj el mozogni, élj egészségesen. Én úgy gondolom nem vagy lekésve semmiről. Hidd el, hogy ez csak hasznodra lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!