Támogatod vagy ellenzed a marihuana legalizálását? Miért?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 04:22
11/17 anonim válasza:
támogatom.jobb mint az alkohol:D:D nem szívom rendszeresen de azért néha mindenkinek jól jönne.:D
12/17 anonim válasza:
az a baj, hogy Magyarország még nincs felkészülve rá, még elfajulnának a dolgok... talán pár év múlva.mindenesetre szép utópia,mert az ember inkább toljon el néha egy cigit, mint hogy igyon!!
13/17 anonim válasza:
én szoktam szívni, mégis ellenzem, mert nagyon sok retardált ember van, aki nem ismeri a mértéket és a határokat.
14/17 anonim válasza:
Kis mennyiségben egészséges a marihuána! A gond ott kezdődik, hogy egy kicsivel több aztán mégtöbb és így tovább...Ha úgy adnák, hogy csak kis mennyiségben és mellé meg kell adnod a neved vagy a személyigazolványszámod és azt beviszik a egy számítógépes rendszerbe és akkor le tudják ellenőrizni, hogy vettél e már vagy nem és ha vettél akkor többet nem adnak akkor sztem elfogadható lenne.
15/17 anonim válasza:
Támogatom.
Ha nem támogatnám akkor is meg tudják szerezni.
16/17 anonim válasza:
Támogatom legfökeppen azért mert ki akarom próbálni
17/17 anonim válasza:
Én támogatom. Nem változna a legalizálásával semmi,mert aki Magyarországon füvet akar venni az bármikor megteheti. Így legalább pontosan tudnák a használók, hogy milyen fajtát vesznek, annak mennyi a THC, CBD tartalma és biztosan nem keverhetnék semmilyen sokkal veszélyesebb kábítószerrel. Meg nehogy már egy növény elszívásáért kelljen 20 éves egyetemisták egész életét tönkretenni börtönbüntetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!