Hogyan tudnám elérni hogy a parom leszokjon a dohanyzasrol?
Hát ha sehogy nem akar menni a leszokás végső esetben vegyél neki egy normális e-cigarettát. Az én párom egy idő után a hátam mögött szívta amikor leakartam szoktatni. 3x rajta kaptam, hogy szívja és le is csesztem rendesen, majd kapott tőlem egy komoly e-cigarettát sok finom löttyel mert az nem ért semmit ha csak rászóltam. Jó ideje nem szív analóg cigit, csak elektromosat és sokkal jobban érzi magát fizikailag is, és undorodik a hagyományos cigitől. Szóval nem biztos hogy azzal tudsz hatni a párodra, hogy folyamatosan mondogatod neki, hogy ne cigizz már.. minek cigizel.. stb. Tegyél meg te is minden tőled telhetőt, ha tényleg azt akarod hogy leszokjon véglegesen, ne csak magyarázz neki. :)
24/F
Hallotál már az E-cigarettáról vehetnél neki nem drága trafikokban lehet kapni van nikotinos és nikotin mentes azért jobb mint a cigi mert nincs benne kátrány szén-monoxid és minden szar benne.
A párod azért szívja a cigit és nem érdekli az egészsége mert nikotin függő ha veszel egy nikotinos e cigit akkor nem vissz be semmi károsat és még a nikotin is kész. ;)
Beszélgettetek már a témában?
Úgy értem, beszélgettetek, és nem veszekedtetek?
Elmondtad neki, hogy te miért szeretnéd, hogy leszokjon, ő fontosnak tartja-e azokat a dolgokat, szeretne-e egyáltalán leszokni, csak nem tud, vagy ne is akar, ill. miért nem? Miért jó neki annyira?
Ha a cigi neki valami máshoz is kötődik, pl. kávé, akkor bizony arról is le kell állnia. A neten sok segítséget és szaktanácsadást is lehet találni.
Bizonyos szabályokhoz ragaszkodj, pl. lakáson belül tilos, utána mosson fogat, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!