Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell cigizni?

Hogy kell cigizni?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy beleszivnak a cigibe és levegőt vesz rá de hogy? Orron vagy szájon? És mit éreznek közbe? Nem cigizek és nem is tervezem csak egyiknap elgondoltam ezen és kiváncsi vagyok

2018. nov. 21. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Úgy, hogy minél előbb elvigye az illetőt a fekete gyász!
2018. nov. 21. 22:20
 2/12 anonim válasza:
87%

ne! engem érdekelt, próbáltam is, és mindig hányok tőle... :O sőt még a füstje is fullaszt

azért vesz rá levegőt hogy a füst tüdőre menjen, én sokáig nem tüdőztem le a füstöt, de észrevették a haverok és addig oktattak hogy-hogy kell letüdőzni mig elhánytam magam (9 szál egymás után)

2018. nov. 21. 22:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem láttál még bagózó embert? Jó neked...
2018. nov. 21. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mégis csak izgat a dolog, ha ilyeneken gondolkodol.

Hidd el, addig jó, amíg nem dohányzol! Az egyik legerősebb függőséget okozó "drog". Sokan megbánják, de képtelenek leszokni róla. Nagyon nehéz... Legjobb el sem kezdeni. Nagyon káros az egészségre, és drága is.

2018. nov. 21. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Bartos Cs István a mester, ő biztosan megtanít :DD

[link]

2:52-től nézd, tutorial! ;)

2018. nov. 21. 22:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Orron vagy szájon veszik a levegőt? Ezen gondolkodtam ezt sose figyeltem
2018. nov. 22. 08:15
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Nekünk úgy magyarázták el a letüdőzést, hogy beleszívsz a cigibe (a szádba szívod), és amikor a füst a szádban van, akkor sóhajtasz egyet, mint amikor a doki szól, hogy sóhajts, vagy bánatodban sóhajtasz egyet.
2018. nov. 22. 08:36
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Úgy veszed a levegőt ahogy neked tetszik.
2018. nov. 22. 09:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

1) Rágyújt a cigire

2) mint a szívószálat megszívja

3) kiveszi a cigit a szájából

4) az orrán és a száján egyszerre vagy csak a száján (ki-hogy) levegőt vesz, ezzel a füst a tüdejére kerül

5) kilélegez

Így dohányzunk. Remélem tudtam segíteni. Légyszíves, ne gyújts rá. Nem tudod mit jelent abbahagyni, ameddig nem tudod mit jelent függni tőle.

2018. nov. 23. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
Beszívod, veszel rá levegőt és kifújod.
2018. nov. 23. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!