Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy bírnak az emberek ennyit...

Hogy bírnak az emberek ennyit cigizni?

Figyelt kérdés
Én is szívom ezt a szart, de csak időszakosan, főleg amikor ilyen nyomorult depressziós vagyok, de kicsit sem érzem magam jobban tőle, csak meg jobban belém teszi az ideget. Aki jól érzi magát miért dohányzik?
2018. okt. 25. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Mert rá van szokva vagy ugyancsak szokás miatt ő egy berögződésként szokta meg pl barátokkal szívni mikor jól érzi magát
2018. okt. 25. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Én is azért dohányzom, mint te, stresszből.

Nem tudom, hogy bírja, aki évtizedek óta nyomja, napi 30 szállal.

2018. okt. 25. 15:40
 3/5 anonim válasza:
Emberfüggő. Például én alkohol hatása alatt nem tudom visszautasítani. Azon kívül hánynék tőle és éget is.
2018. okt. 25. 18:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Nálam mindig vannak ilyen szakaszok, az elején csak néha szívok naponta párat, majd többet, elkezdek köhögni mint a veszedelem, ez elmúlik, még többet szívok és náha már remegés jön rám, érzem hogy nem jó. Egy darabig így elvagyok aztán abbahagyom egy időre, ez általában mindig akkor van amikor valami kis változás van az életemben és van egy kis kedvem élni. Majd megint rájövök hogy egyedül vagyok, elkezdek unatkozni és kezdődik az egész előlről.
2018. okt. 25. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Van akinek így esik jól.
2018. dec. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!