Miért fröcsög az e-cigi? Égeti a liquid a nyelvem, szájpadlásom.
Figyelt kérdés
Joyetech eGO AIO D22, 0,6 porlasztó + szerintem jó minőségű liquid (nem trafikos).2018. nov. 12. 19:56
11/11 qietro válasza:
bár 2 éve kérdezted, azért adok egy választ tapasztalatból. :) emeld a watt számot. Valószínűsítem, hogy ez a jelenség azért van mert kevés a hőmérséklet az e-liquid tökéletes elpárologtatásához. amit a hőmérséklet emelésével meg lehet oldani. Ehhez kell emelned a Watt számot. minél nagyobb a watt érték annál magasabb a hőmérséklet. Arra figyelj, hogy ha ez az érték túl magas az tönkre teheti a porlasztódat. hogy meddig bírja a porlasztód az rá van írva pl nekem : 30-80 W -ig 0.3-as ellenállású porlasztót használok egy Eleaf iStick Pico Mod 75W-os E-cigiben. Remélem hasznos volt a válaszom...ha neked talán már nem is talán másnak még segíthet. :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!