Miért köhögök ennyire az e-cigitől? Valakinek van ebben tapasztalata? Elfog múlni?
2 napja váltottam e-cigire, előtte láncdohányos voltam (Egy ülőhelyemben elszívtam egymás után 3 szál százas arany marlborot). Szóval elég drága eleaf készüléket vettem mert biztos ami biztos. 30 Watton használom 6-os nikotin liquid-el. Az a problémám, hogy amikor elkezdem szívni akkor rám jön a köhögés és kell legalább 20 perc mire megszokom és élvezhető lesz, ilyenkor alig tudom letenni annyira jó. Viszont ha leteszem pl. 10 percre és utána ismét használom megint kezdődik a köhögés. Egyébként dohányboltos löttyöt használok.
Kérdésem az, hogy normális ha így köhögök tőle? Idővel elfog múlni talán? Vagy az segíthet ha rendelek ízbajnok alaplevet és magmnak keverem a liquidet? Előre is köszönöm a segítséget. :)
Max. egy-két hétig normális a köhögés, addig át kell állnia a szervezetnek, és utána is tisztulhat még.
Persze az sem mindegy hogy milyen tankot hogyan szívsz, és előtte hogy donyányoztál, mert ahogy az analógot szívtad, úgy kezded szívni az elektromost is. Én MTL használom mert a DL-re egyszerűen nem tudok átszokni.
A 30watt-ból gondolom hogy te DL használod. Lehet kicsit erős a 6mg. Lehet csak kicsit visszább kell venni a teljesítményből, persze lehet a silány dohányboltos liquid-től is.
A donyányboltos liquid-ek általában 50-50-es híg löttyök, ha vásárolni szeretnél alaplevet, aromát, akkor vegyél gőzbajnok, azaz 70VG-30PG alapot, ha hozzáteszed az aromát akkor úgy is hígabb lesz cca 60-40. Persze sokan vesznek egyensúly alapot amit tovább hígítanak az aromákkal, így cca.40-60%-lesz. De javaslom egyensúlytól hígabb alapot semmiképp se vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!