Heti 5 szál cigi nagyon káros? Babát szeretnénk. Ha megfoganna, rögtön letenném. Nem vagyok rászokva és nem is leszek.26/L
Az a gond ezzel hogy mire te megtudod hogy terhes vagy eltelhet 5-6 hét is, és ha csak ekkor teszed le az majdhogynem késő mert ekkora a gyermek szerveinek nagyrésze már kifejlődött(vagy elkezdődött kifejlődni) és főként a fejlődésre a nikotin illletve a cigiben lévő anyagok rettentően károsak.
szóval azt ajánlom inkább hagyd el a terhesség ELŐTT néhány hónappal a cigit
Szóval félreérthetően írtam: az adott próbálkozástól tenném le, a hónap közepétől. Terhesen soha nem lennék képes dohányozni! Egy szóval nem mondtam, h terhesen dohányzok majd!
Hétvégén nem szoktam bagózni és nem is hiányzik. Régen is bagóztam fél évig ilyen intenzitással, utána fél évig semmi. Nem szokok rá. Köszi a válaszokat.
akkor is, inkább már a próbálkozás előtt tedd le, ugyanis ha csak azután teszed le, akkor a szervezetben marad még vmennyi méreganyag, ugyanis ezek az anyagok nem másodpercek alatt ürülnek ki. Főleg hogy ha már több éve dohányzol, akkor meg ez az idő még több.
a 16:43-as válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!