Ha lehúzom a cigi csikket a WC—n, nem fog eldugulni?
Szia!
A csatornázási művek nem fog örülni, ha lehúzod, a wc-be dobott random tárgyakkal elég bajuk van. Plusz a takarítók sem feltétlen fogják díjazni, mert gyakran néhány perc múlva visszaúszik a lehúzott csikk, és ott díszeleg a kagylóban. Szerintem közvetlen dugulást nem valószínű, hogy okozna.
De ha lehet, akkor ne dohányozz a wc-ben, sem lépcsőházban, sem más olyan helyen, ahova más is kénytelen utánad bemenni. Értem, hogy kényelmetlen kimenni, nehezen bírod ki a vonaton azt a pár órát stb., de a dohányzás tiltása a közösség érdekeit védő szabály. Arról nem is beszélve, hogy én például kifejezetten rosszul leszek a dohányfüsttől és fulladás elleni gyógyszert kell használnom, ha füstös helyre kényszerülök bemenni. Gondolhatod, mennyire "örülök", amikor a törvényben füstmentesített vonat wc-jében vagy kocsik közötti átjáróban rágyújt valaki, a szellőztető rendszer meg befújja a füstöt az utastérbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!