A minap vettem egy régiségboltban egy pipát és arra gondoltam, hogy majd ki fogom próbálni, milyen. Nem tudom, milyen régi lehet, de szerintem van vagy 20-50 éves. Szerintetek szűrő az található benne vagy filtert lehet bele tenni?
Figyelt kérdés
Egy Red point old briarról van szó, nagyjából így néz ki, hogy pontosan milyen típus, azt nem tudom.
(igen, voltam olyan barom, hogy nem kérdeztem meg :"D)
2018. nov. 1. 18:52
1/2 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy nincs benne szűrő, és komoly átalakítás nélkül nem is lehet tenni bele. Nem is kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Gondolom, akkor nem lesz káros(abb), ha nincs benne? Ugye a pipadohány azért jóval különb mint pl a cigarettában lévő, mellesleg azok közül is a lehető legjobbat akarom venni, ami még belefér a keretembe, mellesleg nem naponta szívnám, hanem max 2-3 havonta egyet-egyet, ha meg nem jön be akkor alapból mindegy is, hogy mennyire árt... :D
2018. nov. 2. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!