Tudtok mondani H betűvel kezdődő cigaretta márkát? Lehetőleg a régebbieket. Ha igen irjátok le
Az már megszűnt. Hungária, HB (ez is), Handelsgold (szivarka), Hunor (szivarka/szivar). Én ennyiről tudok, de tessék a félig-meddig hivatalos lista:
Fingom nincs melyik kapható még külföldön, itthon egyik se, meg lehet (sőt biztos), hogy már új designjuk (vajon hogy kell leírni ezt?) van.
előző vagyok megint
am nem annyira tudom, én egy helyre járok csak, oda engednek be
Az a listára értendő te igen okos... Ja, plusz a Hunor nincs is benne. Mielőtt nagy okosan megint megszólalnál: a HUNGÁRIA, HELIKON, HB már a lista előtt ki lett vesézve.
Gyengébbek kedvéért még egyszer: HUNGÁRIA (nem a linkelt 1000 (ezer) éves designnal), HUNOR, HANDELSGOLD kapható; HELIKON ("Helikon 2000" és "Helikon Mentolos" se), HB már nem; a válaszom utolsó két sora pedig a fentebb linkelt oldalon található listára értendő, kivétel a fent említett 3 (három) darab, végig nagy betűvel szedett (emlékeztetőül: HB, HELIKON, HUNGÁRIA) márka.
Ennél szájbarágósabban nehezen lehet elmagyarázni. Remélem a kettő darab agytekervényed sikeresen fel tud dolgozni ekkora mennyiségű információt. Ajánlom az általános iskola alsó tagozatának újbóli kijárását.
Menjetek már a francba mindketten.
A helikon nevű cigaretta nem jutott eszembe de már megvan.
Aztán látom hogy itt összebalhézik a népség.Nem itt kell lerendezni hanem kint a havon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!