Miért érzem azt hogy nem fújom ki az összes füstöt amit beszivtam dohányzáskor?
Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt előtte ... Mi ez a "jelenség"?2018. okt. 8. 17:53
1/10 anonim válasza:
Ilyen velem is volt :) nem tudom, mi okozza, de nem vészes...kijön az máshogy (pl. vizelettel).
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D csak fura hogy nagyot szívok bele és kevés jön ki :D
2018. okt. 8. 18:05
4/10 anonim válasza:
Lerakódik a nyálkahártyádon és ezért érzed ezt. Menj el a tüdőgondozóba és nézesd meg magad.
5/10 anonim válasza:
#3 igen, a vizelettel. A füst részei a véráramba kerülnek, a vért pedig a vese nefronjai szűrik. Ezért okozhat pl. hólyagrákot is a cigi, sőt, konkrétan ez az első számú oka.
6/10 A kérdező kommentje:
csak egy éve dohányzom és most voltam beteg kb 4-5 napja voltam is orvosnál aki azt mondta tiszta a tudom (bocsi nincs magyar billentyuzetem)
2018. okt. 8. 21:31
7/10 anonim válasza:
Egy erőltetett kilégzés után is mindig marad a tüdőben egy levegő mennyiség, amit nem lehet kifújni. Ez nyilván cserélődik, de ez esetben ott van a füst egy része.
8/10 anonim válasza:
Mert nem esik jól a szervezetednek.
9/10 anonim válasza:
Velem is volt olyan, hogy sokáig tartottam bent és nem jött ki :'D, meg olyan is hogy kifújtam és beszélgetés közbe még felpöfékeltem valami füstöt ami látszott ><
10/10 anonim válasza:
Akkor ezért füstölgött nekem a múltkor az ánuszom!! Jó, hogy nem lángcsóva jött ki rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!