Mi a véleményetek azokról az emberekről/szülőkről akik terhesen, gyerek mellett, vagy konkrétan a tudtukkal a kamasz gyerekük dohányzik?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy ezt miért nem büntetik? Kiskorú veszélyeztetését szerintem simán rá lehetne húzni az ilyenekre. A kiskorúak dohányzását is komolyan lehetne büntetni: rendőr igazoltatja a gyereket, megkérdezi honnan vette a cigit? Tudtommal kiskorú eleve nem juthat dohánytermékhez. Ha a gyerek nem hajlandó elárulni, egyből a szülőket beidézni gyanúsítottként, majd brutális büntetést a nyakukba sózni, a gyereknek meg 1 év közmunka iskola után.2018. okt. 7. 19:54
21/21 anonim válasza:
A kérdező pszichiátriai eset. Remélem, soha nem vállal gyereket. Ja, én nem cigiről leszokott szülőként írom ezt, aki soha nem juttatta a gyerekei közelébe a füstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!