2,5 hónapja nem dohányzom. Híztam 5kg-ot. Hogy lehet ezt megállítani?
Figyelt kérdés
Örülök neki, hogy eddig kivírtam, de nem tudom ezt mivel tudnám kompenzálni? Kerékpározni eljárok. Nem ülőmunkát végzek.... Szóval nem értem. Mit tegyek?szerintem nem eszek többet mint eddig ettem. Legalábbis ha több se sokkal2018. okt. 2. 21:04
1/4 anonim válasza:
A nikotin gyorsítja az anyagcserét, ez a magyarázat.
Izmot építs, kondizz stb...
2/4 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy nem eszek sokat amikor letettem a cigit 16 év után. Mégis híztam vagy 16 kilót. Később amikor leírtam mindent, hogy mit eszek, akkor vettem észre, hogy a cigi hiánya miatti tevékenységet felváltotta az állandó nassolás. Fel sem tűnt, hogy hol 3 szem cukrot, hol fél zacskó chips, hol egy kis csoki lement a torkomon. Nos ezért híztam el. De azóta leszoktam a nassolásról, és le is fogytam vagy 20 kilót.
3/4 anonim válasza:
Mikor abbahagytam a cigit,levaltottam elektromossal. Hát nem sokat változott a dolog,de a sok cigi miatt többet ettem,mert éhes lettem tőle,gyomorsavat is csinálta. Az e cigi nem annyira csinálja a gyomorsavat nekem. Számold a kalóriákat,lehetőleg értékes kalóriát vigyél be,ami egészséges. Heti egy kilonal ne akarj többet fogyni. Ha megelegedsz a sulyoddal,akkor meg tartsd. (Annyit egyel amennyi a tartashoz kell,neten kiszamolja neked a kalkulátor, csak keress ra)
4/4 A kérdező kommentje:
Ecigiben van nikotin. Több is lehet benne mint egy szál cigiben! Van mentes is...
Azt ne vitassuk meg hogy mi mennyire káros. Itt a kg-ról van szó
2018. okt. 3. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!