Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Akik leszoktak a cigiről -...

Akik leszoktak a cigiről - normális ez? Mikor múlik el?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz 3 hónapja, hogy nem dohányzom, de még mindig hihetetlenül ideges vagyok. Nagyon könnyen bepöccenek, irritál minden. Nem akarom, hogy elkönyveljenek hisztikirálynak, úgyhogy általában elmesélem, hogy ezért van, és legyenek türelemmel. De olyan rég tart már. Az összes leszoktatóanyag az első 4 hétre írja ezt az elvonási tünetet, én azon rég túl

vagyok.

Eszembe jutott persze, hogy rágyújtok, és hagyom a fenébe az egészet, de most dobjak ki 3 hónapot a kukába? Plusz jobban is érzem magam ezt az ideget leszámítva.

Mit tudtok javasolni? Normális ez egyáltalán?

(egy dobozzal szívtam egy nap és kb 6-7 éven át).

2018. okt. 2. 07:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Keress valami olyan elfoglaltságot, amihez a kezed kell: pl. rajzolás, origami, vagy egyéb, az segít, és új érdekes hobbi lehet belöle.
2018. okt. 2. 19:16
 12/18 anonim válasza:
46%
Elektromos cigi,én azt hasznalom és nekem teljesen kivaltja a cigit nincs elvonas,semmi
2018. okt. 2. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
csak sokkal károsabb mint a hagyományos cigi
2018. okt. 2. 20:04
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elektromos cigivel már próbáltam leszokni, nekem nem jött be.

2018. okt. 3. 06:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Sokaknak ilyenkor tényleg kell valami pótcselekvés. Csak hát az se jó, ha helyette eszel, mert annak túlsúly lesz a vége. Ellenben rágcsálni lehet, keress egészséges nasikat, gyümölcsöt, zöldséget akár egész nap rágcsálhatsz, nagy bajod nem lesz tőle. :)
2018. okt. 3. 07:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Én szerintem semmi köze sincs a ciginek ahhoz hogy ideges vagy...biztos voltál akkor is ideges amikor dohányoztál...én még nagyon az elején vagyok a leszokásban ez még csak a 4 napom...a férjem már egy éve letette...én akkor is voltam hisztis amikor cigiztem...pl ...hisztiztem hogy mi ez a kupi nem hiszem el hogy nem tudsz magad után összepakolni ...majd kimentem rágyújtani....most azért tűnik fel az hogy ideges vagyok mert nem megyek ki ...bevallom hogy nincs ez a látványos kivonulásom kicsit nevetségesnek is tűnik ekkora hisztit levágni azért mert a férfi nem takarít ...na de ahogy bent maradok úgy is elszáll a "dili" 10 15 p alatt...szóval nem hinném hogy a cigitől nyugodna meg az ember...csak attól hogy elhagyjuk a helyet ahol idegesek vagyunk...ajánlom a szobabiciklit esetleg futópadot...sztem segítene...ha nem tudod mi az idegesség oka lehet érdemes lenne pszichológushoz elmenni...nem gondolnám h a cigi miatt
2018. okt. 3. 15:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne, hogy a cigi és a rágyújtás tiltása legalább részben oka. Nem akarok belemenni, de nyáron nem dolgoztam, és akkor szoktam le, mert tudtam, hogy a munkában nagyobb lesz a gond, kísértés, és így addigra több idő eltelik cigi nélkül, már belejövök. Ehhez képest nagyon megviselt, mikor visszamentem melózni és sok dohányzó közé kerültem vissza. Addig a béke szigete voltam, most csattanok mindenre.

Nyilván az idegességnek ezer oka van az ember életében, de nálam nagyrészt a cigi. Előtte sose voltam hisztérika, a melóban minden oké, magánéletem változatlan, szóval nem látom más okát.

2018. okt. 5. 15:56
 18/18 A kérdező kommentje:

Közben beléptem az ötödik hónapba, és teljesen tünetmentes lettem :)

Ezt a sorstársaimnak írom elsősorban: hosszúnak tűnik, de nem lehetetlen kibírni.

2018. nov. 18. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!