Akik leszoktak a cigiről - normális ez? Mikor múlik el?
Szombaton lesz 3 hónapja, hogy nem dohányzom, de még mindig hihetetlenül ideges vagyok. Nagyon könnyen bepöccenek, irritál minden. Nem akarom, hogy elkönyveljenek hisztikirálynak, úgyhogy általában elmesélem, hogy ezért van, és legyenek türelemmel. De olyan rég tart már. Az összes leszoktatóanyag az első 4 hétre írja ezt az elvonási tünetet, én azon rég túl
vagyok.
Eszembe jutott persze, hogy rágyújtok, és hagyom a fenébe az egészet, de most dobjak ki 3 hónapot a kukába? Plusz jobban is érzem magam ezt az ideget leszámítva.
Mit tudtok javasolni? Normális ez egyáltalán?
(egy dobozzal szívtam egy nap és kb 6-7 éven át).
Köszönöm a válaszokat!
Elektromos cigivel már próbáltam leszokni, nekem nem jött be.
Biztos vagyok benne, hogy a cigi és a rágyújtás tiltása legalább részben oka. Nem akarok belemenni, de nyáron nem dolgoztam, és akkor szoktam le, mert tudtam, hogy a munkában nagyobb lesz a gond, kísértés, és így addigra több idő eltelik cigi nélkül, már belejövök. Ehhez képest nagyon megviselt, mikor visszamentem melózni és sok dohányzó közé kerültem vissza. Addig a béke szigete voltam, most csattanok mindenre.
Nyilván az idegességnek ezer oka van az ember életében, de nálam nagyrészt a cigi. Előtte sose voltam hisztérika, a melóban minden oké, magánéletem változatlan, szóval nem látom más okát.
Közben beléptem az ötödik hónapba, és teljesen tünetmentes lettem :)
Ezt a sorstársaimnak írom elsősorban: hosszúnak tűnik, de nem lehetetlen kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!