A fű és a biofű között mi a külömbség?
Figyelt kérdés
a tüneteiknek a külömbségére vagyok kíváncsi.
Hogy döntsem el hogy most bio vagy normált szívok-e?
2018. szept. 26. 21:32
1/7 anonim válasza:
lehet hogy a biofűnek 25szer annyi a thc tartalma mint a sima fűnek de lehet hogy a thc töredékét tartalmazza.
Onnan tudhatod hogy 500ft 1g
Lehet látni, érezni, tapintani hogy az nem fű,
Ne herbálozz egyáltalán nem éri meg, sosem lehet tudni milyen lesz a hatása lehet 2 slukk úgy kiüt hogy a világodról nem tudsz(hős utca körül szoktam látni embereket akik valszeg herbálzotak és nem tudják a felő testüket megtartani), ha van már 2000-2500 forintod vegyél rendeset
2/7 anonim válasza:
A biofű=herbál
Jellegzetes aceton szaga van és inkább ne csináld
Bár a normált se,ha ilyen jártas vagy a témában.
3/7 Miss Endzsi válasza:
a biofűben nincs thc. Pl.: patkánymérget fújnak egy fűnek kinéző sima növényre. Agykárosító hatása van, míg a fű jótékony nem túl gyakran alkalmazva.
4/7 Miss Endzsi válasza:
a rendes fűnek van egy illata. Olyan, mint mikor megcsap a frissen nyitott üveges sör illata, az a pár mp-ig tartó illat. Felfogod ismerni, mert különleges, nagyban eltér az acetonos, írtószeres szagtól, és nem 500 Ft-ba kerül, hanem 2500-3000.
5/7 A kérdező kommentje:
Én legutobb ilyen mogyoróbokor illatot éreztem nem tudom, hgy ezt kellene érezzem de amit adtak az 2500 volt szoval akkor nem basztak át... remélem
2018. szept. 29. 16:00
6/7 Miss Endzsi válasza:
Nem tudom milyen illatú a mogyoróbokor :D
7/7 anonim válasza:
A rendes fű általában gubóban van, gyantás a tapintása, kicsit ilyen ragacsos. A bio egy kínában előállított cucc, amit ilyen-olyan növényi törmelékre visznek fel. A biofüvek összetéttele mindig változik, így a hatásuk is változó, a fővárosi zombikért ez a cucc a felelős. De a rendes fűtől is rendesen ki lehet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!