Milyen mentolos cigit vagy szivarkát vegyek?
Figyelt kérdés
Olyan mentolos cigit akarok venni ami olyasmi izű mint a fekete hals cukor cagy talán a kék de szerintem a fekete jobb! Mert egyszer egy buliban adtak ilyen jó mentolos cigit. Egyszerűen nagyon jo volt azota akarok ilyet szerezni. De már nem emlékszem milyen volt! Csak talán kicsit hűsítőbb mint egy halls , illetve annyiban más persze , hogy ez cigi az meg cukorka! Azt tudom , a mentolos marbi illetve a sötétzőld pallmall nem jok ! A West ice sem valt be teljesen mert az meg a mellék ize miatt nem volt jo ami a minden west-nek van! Persze irhattok szivarkát ha lehet pattintosat ha van ilyen! Bár az cigi volt. Szivarkábol is ha lehet ha pattintos olyat irjatok aminek ha nem pattintom el akkor is elég jo ize legyen! Biztos van ilyen szivarka! De szerintem én a cigire szavazok!2018. szept. 21. 16:29
1/6 A kérdező kommentje:
És ha lehet ne véknyabb cigi legyen.
2018. szept. 21. 16:36
2/6 anonim válasza:
Amelyiket megfelelőnek találod.
3/6 anonim válasza:
nem tudom lehet e még kapni, régen nem szívok már, de én a Dunhill pattintósát szerettem régen
5/6 A kérdező kommentje:
Mert a mentolos dunhill , szerintem patintos mar nincs olyasmi izu mint a fekete halls es nincs nagyon benne a dunhill cigik alap ize mivel nekem az sem jon be annyira legalabbis a sotetkek mert meg csak olyat szivtam! mint pl a west ice-ba is ott van a west alap izet jol lehet erezni en meg a west-et utalom ki fejezetten
2018. szept. 22. 12:19
6/6 anonim válasza:
sajnos mást nem ismerek, de meg érdeklődheted a trafikban is, nálunk van ilyen nagyobb, profibb hely ahol sok mindent tudnak mondani a termékeikről, ha kérdeztem mindég segítőkészek voltak
megpróbálhatod te is, be mész és megkerded az eladót otthon van e a mentolos témában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!