Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A kék west az jó cigi?

A kék west az jó cigi?

Figyelt kérdés

A kérdést azért teszem fel mert én nekem a marbi a kedvenc cigim. De mostanába már nem azt szívok, unom ! És szivtam mostanában több féle cigit is csak west-et nem

! Milyen izű , jobb mint a winston ? Ja és a másik kérdésem az lenne , hogy melyik cigi gyárnak van a legjobb mentolos cigije most E filteres világoszőld multin is gondolkozok. De egyszer szivtam valami jó mentolos cigit egy fesztiválon az jó volt csak már nem emlékszem

milyen volt. És kis városba lakom így pl a dohány boltban ahol veszem a cigit. ott pl davidoff,bond meg ilyeneket nem lehet kapni. Pedig a bond-ra kíváncsi lennék! Pl ólcsobb cigik közűl

nekem a szűrke LD nagyon be jött.

És még piros Philip Morrison gondolkodom. De nem akarok olyan cigit venni ami olyan mint a marbi! Mert tudtommal a Philipet és a marbit egy és ugyanaz a cég gyártja kéket már szivtam az ilyen közepes volt nekem!

2018. szept. 1. 17:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és nekem a mentolos marbi és a sötét zőld pall mall nem jött be!
2018. szept. 1. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a multifiltert
2018. szept. 3. 01:28
 3/3 anonim válasza:

A West ugyanolyan mint az LD.

Én kék L&M-et szívok már több hónapja.

Hogy miért? Nos, szerintem ennek nincs olyan szar íze mint a többinek amit felsoroltál. :DD

2018. szept. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!