E-cigivel kapcsolatos tanácsokat tudnátok adni?
Sziasztok!
E-cigit vásárolnék, de sajnos az ismereteim eléggé hiányosak ezzel kapcsolatban, itthon ugye már csak a trafikokban lehet venni drágán általában silányat, és csak a netről tudok többnyire tájékozódni, de ott sem mindig azt az infot kapom amit szeretnék. Sajnos ecigiző ismerősöm aki szakavatott a témában, nincs. Gyakorlatilag megáll ott a tudásom, hogy van az mtl, illetve a dl.
Hagyományos cigit szívok, illetve inkább szívtam, szerencsére borzasztó ritkán, semmilyen függőségem nincs, csak akkor szoktam, ha egyedül vagyok, vagy buliban. Sokszor előfordul, hogy ez 3-4 hónapos “kihagyásokat” jelent, de így se szeretnék soha többet hagyományost, ismerve a hatásait, áttérnék egy kevésbé káros formára.
Mindenképpen nikotinmentesen szeretnék, hiszen egyáltalán nem ezért akarnám.
Sajnos abban sem vagyok tisztában mik a különbségek a készülékek, a tartozékok, nem pláne az összerelésük terén.
A füst mértéke számítana, szeretem a vízipipa miatt is a cloud chasinget, valamint az ízeket.
Bármilyen tippnek borzasztóan örülnék, pl. hol érdemes venni, összeszerelésről útmutató, fajták, mikre kell odafigyelni, de akár készülékeket is ajánlhattok, minden ezzel kapcsolatos tanácsot nagyon megköszönnék! :)
Youtube-on rengeteg videó van ezekről, szerelésről, töltésről, tesztekről.
Vagy kinézel egy adott típust, ami kinézetre tetszik és az alapján keresel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!