Dohányzás elkezdésére/kipróbálására milyen cigarettát ajánlotok?
Annyira de annyira jó lenne ha ez a komment megváltoztatná az életedet, és inkább nem kezdenél el dohányozni. 5 hónapja halt meg a párom tüdőrákban, mert napi 1 dobozzal szívott 16 éves korától.
Komolyan. Ne kezdd el!
Ez a legnagyobb tévedés !!!
Mindenki igy kezdi hogy csak néha gyújt rá.
Senki se kezdi azzal hogy már pedig ő 1-2 dobozzal fog elszivni.
Szépen kialakul a rászokás, a szenvedélybetegség.
Én is így kezdtem, iskolában, szünetekben, napi max. szál. Aztán lett belőle később egy doboz is. Nem volt könnyű letenni.
A leg"lightosabb" cigi a cigirágó, azt javaslom.
Szerintem jobb ha inkább semmilyent nem próbálsz ki. Mondjuk én csak kocadohányos vagyok, és meg tudtam ezen a szinten maradni, de sokan rászoknak a napi szintű dohányzásra, és ezt nem lehet tudni hogy kinél hogyan jön ki. Szürke Dunhillt szívok egyébként bulik alkalmával, nekem ez jött be legjobban, nem is erős, kellemes az íze.
De tényleg nem jó sokat szívni, én nyár elején elég sokat dohányoztam, volt jópár buli, nyaralás, és éreztem, hogy nagyobb levegőket kell vennem, főleg ha munka közben olyat csinálok, amihez jobb erőnlét kell. Aztán egy hónapra le is álltam, és fokozatosan éreztem is, hogy tisztul a tüdőm, sokkal jobb az erőnlétem. Szóval tényleg max csak alkalmi szinten érdemes, mert annál többel káros, életviteli szinten is, hasonlóan, ahogy alkoholt is csak szórakozás közbe iszik az ember, de nem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!