Sima 0ás e-liquid mennyire káros torokra?
Figyelt kérdés
19/f
1 éve kezdtem, szivart el szoktam néha szívni a barátaimmal na jó annyira nem néha kb 2 hetente hétvégéken közösen 5en összeülünk és mindenki egyet. De a nyáron, ez kicsit nagyon sokszor volt többször is.
Sajnos tudom nagyon nem egészséges mert a torok könnyebben rákosodhat el mint a tüdő, de nagyon nem szeretem a cigit és az egész értelemét se látom. A szivar sokkal szebb és megnyugtatóbb.
Szeretnék vmi szivarhoz hasonlóan nyugtató módot választani, de olyat amit lehet szájba szívni és nem kapok el tőle hamar és könnyen torokrákot.
Jó választás lenne ha 0ást vagy az egyel afölötti niktonszontű e cigire váltanánk? Mennyire káros ez a torokra?
2018. szept. 5. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!