Hova dugjátok otthon a cigit?
Figyelt kérdés
Negatív valaszokat nem kerek :) elore is koszonom^^2018. aug. 26. 14:50
1/8 anonim válasza:
relytés,elrelytés,relytekhely..??
Nem csodálom,hogy bagózol ennyi ésszel,de komolyan.
2/8 anonim válasza:
Beleraktam egy üres sebtapaszos dobozba, mert pont akkora, mint a cigisdoboz, ezután meg a régi telefonom dobozába raktam+ az íróasztal fiókjába...a büdös életbe nem nézne meg senki ottxD
3/8 anonim válasza:
hacsak nincsenek olyan szüleid, akik kutakodnak a szobádban, majdnem mindenhova teheted. 16/F
én szekrénytető, párnahuzatba, rumlis fiók leghátuljára tettem, azóta már tudják hogy dohányzom
4/8 anonim válasza:
Nekem nem kell eldugni, mert nem vagyok ilyen kis csíra, hogy cigizzek.
5/8 anonim válasza:
Amíg én dohányoztam, a számba dugtam. Máshogy nem biztos, hogy működött volna
6/8 Ypszilon1980 válasza:
Legjobb, ha olyan helyre teszed ami szem előtt van, arra úgysem gondol senki.
7/8 anonim válasza:
Íróasztal fiókom hátuljába, vagy a táskámba.
8/8 anonim válasza:
Tedd bele egy fém cigis dobozba(tudod, ami a töltött cigi tárolására való), és ha van fotelod, akkor az ülés és a háttámla közé dugd be, ha nincs, akkor ha olyan az ágyad ott is meg lehet oldani. egyéb esetben ráragaszthatod celluxszal a bútorok hátuljára a falhoz. De én például mentolos cigit szívtam, amik eleve vékonyak és azokat tollakba dugtam, amiknek kivettem a belét előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!