Anonymus29 kérdése:
Hogy kell tulajdonképpen a cigizni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyén hangzik a kérdés, és a kérdésből ítélve kis tizenéves hülyegyereknek néztek, de már 20 is elmúltam és már 5 éve cigizek :D.. De mikor beszívom a füstöt akkor csak a számba szívjam és úgy tüdőzzem le, vagy alapból a tüdőmbe és úgy vegyek rá egy levegőt?? Ha a számba szívom a füstöt úgy erősebb.. Melyik a "helyes"?? Köszi előre is :D2018. aug. 18. 10:07
1/5 anonim válasza:
Hagyd. Nem kell eröltetni-menőzésből rászokni.
Mert más károsítja a szervezetét Neked nem kell azt tenni.
3/5 anonim válasza:
Szadba aztan tudobe.
Egyszer kiprobaltam hogy kapasbol tudobe szivom, olyan mint a vizipipa egyebkent, az is rogton oda megy. Na hat cigivel pfu. Soha tobbet, irtozatosan szr erzes volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Első kettő.. Igazatok van, ment a zöld kéz, de nem ez volt a kérdés.. Utolsó köszi :D Neked is ment
2018. aug. 18. 13:55
5/5 anonim válasza:
Rögtön leszívom tüdőre majd pár másodpeec múlva orron/szájon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!