Van itt olyan aki 18 év alatt kezdett el cigizni? És ha igen, hogy szokott rá, vagy honnan kapott cigit?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 07:47
1/6 anonim válasza:
15 évvel ezelőtt még bárhol kiadták a cigi 13-14 éveseknek, nem volt nehéz.
Vagy loptuk apánktól-anyánktól :D
2/6 A kérdező kommentje:
Ja :D Hát az én szüleim nem cigiznek,az apukám és a mamám,meg utálják a cigizőket,de majd egyszer ki szeretném próbálni,de az is lehet,hogy soha nem fogom.
2018. jún. 19. 08:42
3/6 anonim válasza:
Szerintem az emberek 90%a 18 ev alatt kezd el dohanyozni. En pl. Altalanos 6.ban szivtam eloszor cigit, aztan 8.ban 14 evesen szoktam ra. Nem vagyok magamra buszke, es senkinek nem ajanlom hogy az en peldamat kovesse
4/6 anonim válasza:
Én 7.-es koromban kipróbáltam. Nekem nem jött be+ tüdőrákot is okoz. Eggyik legjobb barátnőmmel próbáltam ki viccből, ő hozta, nem tudom honnan szedte. Azóta mégegyszer nem próbáltam ki újra mert annyira nem volt jó (bár ezt nem is bánom). De a barátnőm se szokott rá bár ő még 2-őt elszívott de neki sem jött be annyira a dolog. És még drága is szóval próbálj meg nem rászokni mert rászokni elég könnyű de leszokni nehéz!
19/l
5/6 anonim válasza:
13 évesen egy szálat. Aztán tavaly szeptemberben buliba, azóta szép lassan elszívtam 10 dobozzal. 17/F
6/6 anonim válasza:
Én 13 évesen és beküldtünk embereket a dohányboltba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!