Ma 15. Napja nem dohányzom. Első héten rossz volt nagyon. De tegnap óta valahogy egyre idegesebb vagyok. Mitől?
Figyelt kérdés
Első héten sem érztem ezt a fajta idegességet. Szinte hozzám se lehet szólni. Pedig egész héten olyan jól elvoltam. Ti is voltatok így?2018. aug. 4. 08:40
11/31 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy tegnap mikor ásítottam nagyon megfájdult az állkapcsom. Olyan mint a görcs. Most nyújtószkodtam pedig az oldalam. Hasonló ez is a görcshöz. Szerintem ez egyéni. Ilyet még nem olvastam
2018. aug. 6. 06:45
12/31 anonim válasza:
Hát ez is jó ötlet, írj egy naplót, blogot, és akkor látni is fogod, ahogyan napról napra jobban leszel.
13/31 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű, de egyre több a jó mint a rossz
2018. aug. 8. 19:07
14/31 A kérdező kommentje:
38. Nap... Az első hétvégém amikor azt merem mondani, hogy nyugodt voltam. Ami nem teljesen igaz, de most már nem kötöttem bele mindenbe és jó kedvem volt. Pedig elég rossz idő volt tegnap
2018. aug. 27. 03:45
15/31 anonim válasza:
Ügyes vagy, csak így tovább. :)
16/31 A kérdező kommentje:
Helyzetjelentés! 50.nap cigi nélkül! Eddig szinte reggeltől estig rágóztam. Ami nem túl jó. De ma már 3-4 rágóval elvagyok egy nap. Az állásom most sem a régi, de ahoz bőven idő kell! Amit tudok ajánlani mindenkinek az a kerékpározás! Ha nincs rá lehetőség akkor a futás, de a kerékpározás még mindig jobb. Sokat tud segíteni és az alvást is helyre rakja. Én sem tekerek mindig sajnos... A héten még rá sem néztem, de ma lesz rá időm meg erőm is szerintem! Majd még jelentkezem. :)
2018. szept. 8. 07:45
17/31 A kérdező kommentje:
Az alvásom nem a régi. Nem az állásom! :)
2018. szept. 8. 07:47
18/31 A kérdező kommentje:
Visszatértem! Nem adtam fel! 105.nap!
Mióta volt ez az óra tekergetés kicsit felfordult minden.néha megint eszembe jut, de 3,5 hónap után hülye leszek.alvásom az helyre jött! Rágóval úgy vagyok, ha van rágom ha nincs akkor elvagyok! Van olyan nap hogy nem rágózok. Otthon délután meg pláne nem. Még mindig azt mondom hogy kell idő, de megéri! Sokkal jobban bírok dolgozni!annyi,hogy kerékpárra nem ültem már egy hónapja, de itthon elfoglalom magam!
2018. nov. 1. 11:10
19/31 anonim válasza:
Ne irj semmiféle naplót!! Egyetlen titka van!! Ne gondolj a cigire!! Egy függő azert esik vissza mert mindig az jar a fejében, mármint a kisördög a cigaretta! Nagyon nehéz tudom!! Akkor szokik le egy cigaretta függő, mikor már nem jut eszébe a cigaretta, és megszokta azt hogy nem cigizik, rá kell szokni a dohánymentes életre!! Azert ideges egy dohanyos ha probál leszokni üres lesz az élete hiányzik valami amit elotte 20+ éve csinált, a le szokás idejében kerülni kell a bulikat meg az alkoholt, mert a nikotin meg az alkohol edes testvérek szeretik egymást nagyon! Kaja után ha jön a sovárgás ropogtattni kell valamit, nekem a szotyola segitett mert szotyizás közben amugy sem kivánja úgy az ember! Sok kitartást mindenkinek!!
20/31 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki ne gondoljon a cigire kicsit nehéz.... Az hogy ne gyújtson rá az könnyebb. De ha valaki sokáig nem gyújt rá az már nem fog rágondolni
2018. nov. 3. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!