Fejlődő szervezetbe vagyok és elkezdtem cigarettázni. Le szeretném tenni, de mennyi idő mire a szervezem visszamegy a fejlodesbe?
Lehet, hogy neked már mindegy.
Egyébként soha nem fog kitisztulni teljesen a szervezeted. Kár volt elkezdened.
Ez sok mindentől függ. Hogy mennyit szívsz, mikor kezded, hány éves vagy, satöbbi.
Mivel azt írod, hogy fejlődésben vagy, gondolom, maximum pár éve dohányzol. Egy fiatal szervezet még viszonylag gyorsan gyógyul, regenerálódik. Ha leteszed a cigit, már pár nap után érezheted, hogy jobban vagy, és szerintem körülbelül fél év kell, mire kitisztul a szervezeted.
Egyébknt a szervezeted akkor is fejlődik, ha cigizel, ugyanúgy nősz, meg minden, csak sokkal egészségtelenebb lesz a tested, károsodnak asejtek, és később egyre rosszabbul fogod magad érezni. szóval mindenképpen érdemes leszoknod!
4-es vagyok.
Hűha, ez nagyon sok, főleg úgy, hogy még csak 13 vagy! Azt hittem, legalább 15-16 éves vagy. Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb károkat okoz, de ha most lerakod, még visszafordítható a folyamat! És a lerakod azt jelenti, hogy teljesen! Még egy -két szálat sem szívhatsz. Az eleje valószínűleg nehéz lesz, de aztán egyre könnyebben fogod kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!