Lehetséges csókolózás folyamán nikotint juttatni a szervezetbe?
És nem rossz ízű a csókja? Mármint én utálom a cigarettát és nem szívesen csókolnék meg olyat aki dohányzik.
A kérdésedre válaszolva,valamely kis mennyiséget el tudok képzelni,mert a nikotin felszívódik,-jelen van a nyálban,bőrben,vérben.
De, nem a legkellemesebb az íze, de most emiatt nem fogok tőle csók nélkül búcsúzni, amikor leszáll a villamosról..
Nem igazán tudom megfogalmazni.. eddig még büdös életbe nem cigiztem, egy slukkot se, és nem is akarok.. engem teljesen hidegen hagy, úgy vagyok vele, h rombolja a szervezetet, és aki cigizik, és azt mondja, h csak azért cigizik, mert különben ideges lenne, azt egyáltalán nem értem, hiszen önerőből is lehet nyugodtnak lenni, nem kell hozzá cigi.. nekem is megy, másnak is megy, neki is menni fog,.. amikor meg azt mondja, h jó, de én nem olyan vagyok, mint te, vagy a többiek, na attól a falnak megyek... nem úgy értettem, h rögtön rá akarok gyújtani, hanem h rá egy fél órára úgymond rám tör egy késztetés, h jussak valahogyan valamihez.. nem tudom pontosan mihez, nem is érzem úgy effektív a cigit, mintha az hiányozna, de kb csak azt tudom elképzelni, révén semmi más függőséget okozó dolog nincs a környezetemben... szóval ez inkább feltételezés, h attól van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!