Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy tudnám teljesen abbahagyn...

Hogy tudnám teljesen abbahagyni a cigizést?

Figyelt kérdés

Sajnos már rég óta cigizem, 14 éves korom óta most 22 vagyok. Nagyon sokat szívtam el egy nap kb 16 éves koromtól napi 15-20 szál ment el, és 20-22 éves korom között pedig majdnem napi 2 dobozzal szívtam el. De egy pár hete elegem lett ebből, sokat köhögök, meg a sportteljesítményem nagyon gyenge lett, és elkezdtem leszokni róla, de nem tudok teljesen megszabadulni tőle. Mostmár csak napi 6-8 szálat szívok el, de úgy érzem hogy ennyi kell, mert nagyon kívánja a szervezetem, meg ugye a megszokás.

De én teljesen le szeretném rakni, és egészségesen szeretnék élni, mert már így is jól tönkretettem a szervezetem.

Tudom hogy valaki egyik napról a másikra le tudja rakni, de én nekem ez nem sikerül, már próbáltam, egy idő után remegek a hiányától.

E cigi jó megoldás szerintetek, vagy tapaszt próbáljam?

2018. jún. 26. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez segített:

[link]

Nem kell semmi pótszer, tapasz, e-cigi, csak másképp kell tekinteni a cigire.

2018. jún. 26. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem megy a leszokás, akkor cigizz tovább. Amikor már nagyon kívánod, gyújts rá. Így nem gyötör annyira a vágy, mert tudod, hogy rágyújthatsz, ha akarsz. Akár még napi 2 szállal is belefér. Ne szabj magadnak leküzdhetetlen akadályokat
2018. jún. 26. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mostantól csak nemdohányzókkal barátkozz.
2018. jún. 26. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam le, hogy kaptam egy infarktust, amibe majdnem bele is haltam, aztán volt egy nyitott szívműtétem, amibe úgyszintén. És azóta valahogy nincs kedvem cigizni.
2018. jún. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!