Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy limitáljam a cigizést?

Róbert dávid kérdése:

Hogy limitáljam a cigizést?

Figyelt kérdés
Napi 1 doboz elmegy sodrott cigivel,és nemtudom beosztani sehogyan beállítottam telómon stoppert úgysem működött hiába nem telt le az idő elmentem dohányozni mert nem birtam,benson szürke 30g osat veszek és 8 éve cigizek, valami ötlet?

2017. márc. 7. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:

8év napi 1000Ft

8*365*1000=2920000Ft szállt el a levegőbe. Ez már egy jó használt autó ára. (Tudom, a sodrott cigi olcsóbb.)

Ha ez sem motivál, menthetetlen vagy :)

2017. márc. 7. 01:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy megtudod csinálni.
2017. márc. 7. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Fogod te még ezt később bánni, és meglátod hogy nem csak üres duma volt mikor azt mondták hogy nem érdemes dohányozni. Csomó évet elvesz az életedből, amit nem fogsz visszakapni, emellett egy kazal pénzt füstölsz el értlmetlenül. Megéri? Aligha.
2017. márc. 7. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Tűzz ki függetlenségi napot és próbáld magad motiválni. pl: ha leszoksz a cigiről vagy limitálod, veszel magadnak egy bicskát, vagy akármit, ami a hobbid része és régóta vágysz rá.

puszta akaraterő :)

2017. márc. 17. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!