E-cigi vásárlásával kapcsolatos kérdések?
Hali.
Lenne pár kérdésem..
1. Hogyha veszek egy ilyen e-cigit, akkor e mellé már nem kell semmit venni,csak folyadékot ?
2. Egy hónapra hány ml liquidet ajánlotok? + mi az az érlelési idő?
Ja meg olvastam, hogy a "porlasztót" cserélni kell vagy micsoda.
Egy porlasztó meddig bírja körülbelül?
Folyadék, pori, ha komolyabb készülék, akkor pótalkatrészek (palást, tömítés) és akku+akkutöltő.
Hát, nekem napi 4-6 ml liquid szokott elfogyni, ez átlag öttel számolva havi 150 ml. Ha kész lötyit veszel, akkor csak bele kell tenni a cigibe. Érlelni akkor kell, ha te magad kevered, ez aromától függően 1-28 nap. Ekkor éri el a lötyi az adott ízt teljesen.
A porlasztó a szíve-lelke a ciginek, ez alakítja a liquidet át gőzzé. Kb 2 hetente kell cserélni, YouTube-on pl találsz tutorialt, hogy az adott modellnél hogy kell kivitelezni (AOI-nál kb 10 másodperc).
Amit linkeltél az kezdésnek jó, ez alapján már el tudod dönteni, tetszik-e. Viszont hamar ki lehet nőni. :)
Köszi szépen a gyors választ.
Annyi lenne még,hogy liquidet milyet ajánlanál? Ami előre ki van szerelve, és nem valami drága?
Az előttem lévő az eredeti kérdésekre már válaszolt.
Ha kész liquidet szeretnél venni, akkor az drágább lesz, mintha te kevernéd. 10ml kész leves olyan 900 forint körül van webshop-okon, otthon pedig kb. 2000 forintból tudsz 100-120ml levest keverni.
Ízben nem tudok segíteni, mert mindenkinek más jön be. Van, aki a gyümölcsös ízeket kedveli, valaki az extrémebb ízeket (absinthe, édesgyökér, fehér rum stb stb). De amit liquidhall-on találsz kész levesek, azokból mindegyik nagyon jó márka, egyedül az ízt kell megtalálnod, amelyik neked bejön.
Köszönöm szépen neked is :D.
Olyan e-liquidről nem tudsz aminek nem kell érlelési idő?
Mert olvastam,hogy napi 4-5ml elmegy néhány e-cigisnek,és gondoltam arra hogy én összekeverem de ott meg írja a 1-2 hetes érlelési időt.
Ha kevered, akkor általában kell hagyni érlelési időt. Gyümölcsös ízeknél általában csak 2-3 napot mondanak, viszont én új ízeknél sosem bírom ki az érlelési időt és 2-3 órával keverés után már szívom. Dohányos ízeknél szokták mondani az 1-2 hetet.
Ha egyszerre bekeversz pl. 30ml liquidet, akkor az 1-2 hétig elég lesz ezzel az eszközzel, mert ez szinte semmi liquidet sem eszik. Nekem is van egy a fiók mélyén, anno még ilyennel kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!