E-cigi probléma. Miért van ez?
Figyelt kérdés
4 napja vettem egy Ego Aio-t liquiddel, de folyamatosan égett, keserű íze van. Első használat előtt cseppentettem a porlasztóba 5 csepp liquidet és vártam 10 percet.
Nem értem ezt...
2018. jún. 4. 13:56
1/12 Ypszilon1980 válasza:
Nekem is ilyen van, sosem volt vele gondom. Nem kell vele várni, ha cseppentesz bele, azonnal lehet használni. Próbáld meg csak magában megszívni párszor és utána a gombbal szívd.
2/12 A kérdező kommentje:
Úgy is próbáltam, de azért köszi :)
Ja, és 0,6 ohm os porlasztó van benne
2018. jún. 4. 14:53
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet a liquiddel van a baj?
Mert két új porlasztóval is próbáltam.
2018. jún. 4. 14:53
4/12 Ypszilon1980 válasza:
Hol vetted a liquidet?
Én akármilyet vettem eddig, egyikkel sem volt baj.
5/12 A kérdező kommentje:
E-cigishop-ból Flavourtec berry-t.
2018. jún. 4. 17:47
6/12 Ypszilon1980 válasza:
onnan én is rendeltem már, ez nem a liguid baja, én is 0,6-al használom pedig,nincs ötletem így bocsi, de gondolkodom rajta.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem baj, köszönöm a válaszodat :)
2018. jún. 4. 18:20
8/12 Ypszilon1980 válasza:
Na az jutott még eszembe, hogy nekem ilyen akkor csinált, amikor vagy túl volt töltve vagy a levegőztetőt nyisd ki teljesen, akkor jó lesz. Amikor a két kis pont egymás alatt van teljesen.
9/12 A kérdező kommentje:
Túltöltve nem hiszem, a max jelzés alá picivel töltöttem, a levegőzést is próbáltam.
Mindegy, amúgy le is van merülve.
2018. jún. 5. 09:19
10/12 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálom egy új porlasztóval, ha azzal se jó akkor hagyom.
2018. jún. 5. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!