Nem lenne igaz, hogy a dohányzás impotenciát okoz?
Egy barátom azt mondja ez nem igaz. Max a mentolos okozhat, de az is 10+ év után, ha napi egy dobozzal vagy többel szívsz.
De függetlenül attól, hogy milyen cigi, érszükületet okoz, nem? A vér nem áramlik úgy...
Igen, érszűkületet okoz. Ez pedig mivel össze függés van közte , okozhat impotenciát is.
Nem feltétlen ettől leszel impotens , de besegit annak aki hajlamosabb rá.
Én cigiztem sokáig, és télen nagyon fáztam , reszkettem állandóan.
Jéghideg volt a kezem, lábam. Mióta abba hagytam, ez is megszünt.
Nah... Ember függő...
Én 12 évig szìvtam napi egy /másfél dobozzal.
Mindig is egy szexuális fanatikus voltam de az elmult 4 évben súlyosan meg csappant a potenciám... Merevedési zavaraim voltak és mivel nagy méretű vagyok a merevedésem se volt 100%
Ennek örömére le raktam a füstöt és már hónapok óta nem dohànyzom.Pár hét utàn kezdett helyre állni a libidóm és most megint képes vagyok napi 4 szer is aktust létesìteni ha kell.
Én a saját "bőrömön tapasztaltam meg a dohányzás ez irányú negatìv hatását. Ennyit nekem nem ér a cigi pedig imádtam dohányozni :) de igy sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!