Tényleg igaz hogy az E-cigi párásítja (vizesíti) a tüdőt?
Olvasgattam róla... De sokan azt mondják hogy már x-éve vaperek és még nem fulladtak meg, meg ilyenek.
Most akkor mi az igazság? :/
Én is vapelek, már egy ideje, de nem fulladozok tőle, ellenben az analóggal. A sima cigitől fulladtam nagyon.
A vizesítéssel kapcsolatban... tény, hogy a vízpára lecsapódik a tüdődben, de ez felszívódik. Ugyanaz, mintha szaunáznál, vagy egy forró fürdőt vennél, ott is belélegzed a vízgőzt.
Persze azért az e-cigi nem is egészséges, tehát ha csak hobbiból akarsz rászokni, akkor ne tedd, ha pedig analógról váltanál, akkor érdemesebb!
Analógról váltanák.
--------
Remélhetőleg ezen a héten megjön. :D
---------------------
Köszi a választ! :)
Lényegében igaz, de nem igazán lesz tőle semmiféle bajod, hisz mint már mondták felszívódik, kilélegzed... Ha nem tisztulna magától az ember tüdeje, most rengetegen halottak lennénk nagyon hamar...
Ha érdekel ez a téma akkor kicsit mélyebben is keresned kell az infókat, mert sok a hazugság és a túlzás erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!