Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Akarattal szoktatok rá a...

Akarattal szoktatok rá a dohányzásra?

Figyelt kérdés
Hogyan vélekedtetek róla mikor még nem csináltátok és hogyan vélekedtek most? Azok válaszoljanak akik dohányoznak!

2018. máj. 15. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Először nem érdekelt, nem volt véleményem róla. Rászoktam mert tetszett maga az "élmény". 8 év után leszoktam, mert rájöttem, hogy hülyeséget csinálok. Most nem dohányzom hat éve. Ez tetszik.
2018. máj. 15. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Gyűlöltem a cigi füstöt, a szüleim cigiztek, mindig mondtam, hogy hogy tudjátok elszívni azt a @art! Aztán megismertem egy lányt, aki nagyon imponált nekem. A társaságában, teljesen önmagam tudtam lenni, feloldódtam,( akkoriban gátlásos voltam) és elmentünk discóba. Akkor 16 évesek voltunk. Megkínált, mondtam, hogy kösz, de nem dohányzom, de mondom mégis kipróbálom... és marha jól esett, teljesen elmúlt minden feszkó belőlem, olyan volt, mint ha repülnék ( szerintem aki más droggal találkozik, annak lehet ilyen élménye) Ezt az este folyamán még megtoldottuk még 1-2 pohár borral.. Szóval teljes repülés volt, így sajnos rászoktam.

10 éve szoktam le róla, hála az istennek. Lett helyette más szenvedély. A sport, túrázás, úszás, kerékpározás.

2018. máj. 15. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Ja és hozzáteszem, alkoholt is akkor ittam először.
2018. máj. 15. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Én igazából valamilyen szinten igen. Kipróbáltam, tetszett, és bár előtte nem terveztem el a rászokást, jó érzés volt, és ahogy kipróbáltam, biztos lettem benne, hogy rá fogok szokni. A többi tényező, következmény egyszerűen nem érdekelt. (13 voltam.) Azelőtt és most is ugyanúgy gondolom: egy káros dolog, amivel azonban nem szükséges szekírozni a másikat, és amit démonizálni se kell. Azt viszont csak azóta tudom, hogy tényleg van benne valami jó.
2018. máj. 15. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát valamilyen szinten igen...

9-10 éves koromban gondolkodtam, rajta, hogy ha majd "nagy leszek" én is cigizni fogok. 12 éves koromban viszont megfogadtam, hogy csak kipróbálom. 14 éves koromig egy slukkot se szívtam. A 14-ik szülinapom után kb. 3 héttel szívtam életem első slukját... nagyon rosszul eset, gondoltam, hogy ez nekem egy életre elég volt. De rá 3 hónapra már gondolkodtam, hogy lehet, hogy csak elsőre volt ilyen rosz... kinoztam magam egy darabig s aztán vettem egy szál cigit. Ez már nagyon jól esett. Elkezdtem így néha-néha cigizni, éreztem, hogy rá fogok szokni de nem érdekelt. 15 éves koromra már rendesen rászoktam a cigire. Amiután elkezdtem cigizni,rájöttem, hogy azért van jó is benne, új barátságok születtek, hangulatos volt az egész, stb.

2018. máj. 15. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
16 vagyok es egy féléve cigizek. Egy buliban próbáltam ki először es nagyon jol esett. Azon a bulin meg elszívtam vagy 5 szalat (meg reggel is kettőt ami különösen tetdzett). Majd meg egy hónapig igy “cigizgettem” majd megvettem eletem elso dobozat, majd radzoktam. Őszintén en szeretek dohányozni tudom hogy egészségtelen de van megis valami jo benne. Talan később majd leteszem de meg eszem ágában sincs. Szeretem a mozdulatot, szeretem ahogy megfullad a számban a cigi!
2018. jún. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!