Akarattal szoktatok rá a dohányzásra?
Gyűlöltem a cigi füstöt, a szüleim cigiztek, mindig mondtam, hogy hogy tudjátok elszívni azt a @art! Aztán megismertem egy lányt, aki nagyon imponált nekem. A társaságában, teljesen önmagam tudtam lenni, feloldódtam,( akkoriban gátlásos voltam) és elmentünk discóba. Akkor 16 évesek voltunk. Megkínált, mondtam, hogy kösz, de nem dohányzom, de mondom mégis kipróbálom... és marha jól esett, teljesen elmúlt minden feszkó belőlem, olyan volt, mint ha repülnék ( szerintem aki más droggal találkozik, annak lehet ilyen élménye) Ezt az este folyamán még megtoldottuk még 1-2 pohár borral.. Szóval teljes repülés volt, így sajnos rászoktam.
10 éve szoktam le róla, hála az istennek. Lett helyette más szenvedély. A sport, túrázás, úszás, kerékpározás.
Hát valamilyen szinten igen...
9-10 éves koromban gondolkodtam, rajta, hogy ha majd "nagy leszek" én is cigizni fogok. 12 éves koromban viszont megfogadtam, hogy csak kipróbálom. 14 éves koromig egy slukkot se szívtam. A 14-ik szülinapom után kb. 3 héttel szívtam életem első slukját... nagyon rosszul eset, gondoltam, hogy ez nekem egy életre elég volt. De rá 3 hónapra már gondolkodtam, hogy lehet, hogy csak elsőre volt ilyen rosz... kinoztam magam egy darabig s aztán vettem egy szál cigit. Ez már nagyon jól esett. Elkezdtem így néha-néha cigizni, éreztem, hogy rá fogok szokni de nem érdekelt. 15 éves koromra már rendesen rászoktam a cigire. Amiután elkezdtem cigizni,rájöttem, hogy azért van jó is benne, új barátságok születtek, hangulatos volt az egész, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!