A dohányzás a világ legbutább függősége, szerintetek is?
Na az nem szép , hogy nem figyeltek rád ... Azt sem szeretem amikor mondjuk tömegben cigiznek mert tisztelni kell a másikat
Én mondjuk nagyon szerettem cigizni kb úgy 5 éves lehettem amikor kitaláltam , hogy ha felnőtt leszek cigizni fogok valamiért nagyon tetszett.
Leszoktam mert babát szeretnénk mert azt elítélem ha kismama dohányzik arra nincs mentség sőt szeptemberben szoktam le és vártunk 3 hónapot a férjemmel és csak utána kezdtünk el dolgozni a babán ...
Szóval igen a cigi nem jó nem egészséges de valamiért én szeretem ahogy ég az ízét ha lesz babám és már nem szoptatom szerintem ismét fogok cigizni...
De akkor mondjuk miért jó a csoki a süti meg az alkohol mindenkinek van valami amitől függ illat íz szokás emberek események bármi ...
Nem kell mindent érteni :)
Havonta egy-két ilyen " megmondóember " szokott lenni.
Miért teszik? Mert jól esik és ennyi. Ezen a vonalon haladva nagyon sok minden be lehetne tiltani, mert sok olyan dolog van amit élveznek az emberek de így vagy úgy káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!