Kinek mi a motivációja a dohányzásra? (kicsit is olvasd el)
"De mikor 3percenként valakinek a füstjét vagyok kénytelen szívni az felháborító és tolerálhatatlan. "
Még szerencse, hogy ilyen nincs, ugyanis csak akkor nem kerülöd el ha nem akarod. Erre mondom, hogy túlspilázás. Pont az a lényege, hogy nincs kényszer, ember nincs aki nem tudja megoldani, hogy kerüld a dohányost vagy szólj neki. Persze ha a puszta látványa is baj, az megint egy probléma... Akát ki is jellhetnek szabad levegőn is dohányzásra helyeket (mint ahogy egyébként ezt is teszik a munkahelyeken) viszont azt továbbra is nehéz megoldani, hogy azt hidd a dohányzás nem is létezik. Ugye én is megfogalmaztam egy igényt, nem akarok kéményfüstös levegőt szívni. Mi a megoldás? Ez itt a probléma, lehet, hogy a hiszti rossz szó volt, de találó, inkább mondanám a bolhás a kutya és elefánt nyugtatót veszünk példát.
Hogy honnan tudom, hogy nem árt annyit a passzív dohányzás, hogy elefánttá fújd? Nem tudom. Csak van logikai érzékem, azt tudom, hogy emberek milliói passzív dohányosok, és még ha nem is tudom ebből mennyinek okozott tényleg gondot, lényegesen sőt fényévekkel kisebb szám lehet mint hogy azon izguljunk, hogy jajj mi lesz. Születésünk pillanatában egyébként elindultunk a halál felé, tehát a haláltól való félelemmel se tudok mit kezdeni, feleslegesnek tartom.
"Ha bemegyek a munkahelyemre lesz@rt ruhában vagy 2 hetet nem fürödve, attól sem lesz baja senkinek. De mindenkinek kellemetlen lesz szagolni. Na ilyen a dohányos ember szaga is.
"
A helyzet az, hogy említettem, hogy a groteszk példa tök felesleges azonkívül méltatlan is.
"Mellesleg egy indiai kislány épp most perelte be a kormányát a környezetszennyezés miatt, mert elege lett a szmogból. Meglepő módon foglalkoznak az üggyel."
Jól tette! és ez nem meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!