Eleaf ikonn 220w+GV blitzen RTA szerintetek mennyire jó választás?
Szerintem elég jó választás lenne. Mondjuk nekem nem tetszik az ikonn desing-ja, de sokan dicsérik és még többen a blitzen-t. Blitzen-t már szívtam, fogtam kezemben és volt nálam egy hétig kölcsönbe, tehát erről jobb véleményt tudok mondani, mint az ikonn-ról (erről csak hallás alapján tudok nyilatkozni). Hihetetlen jó ízt ad, tetszik a bővíthető mérete és könnyű a tekerés.
Kicsit merész egy porlasztós vape után RTA-ba belevágni, de youtube-on millió videó van a tekerésről és vattázásról, azt nem garantálom, hogy először jó lesz a tekerésed, de pár elrontott után kitapasztalod, csak ne ijedj meg az elején! Ez a szett elég sokáig elég lesz neked én úgy gondolom. A wattos kérdésre pedig nem tudok válaszolni, mert ez a huzal fajtájától és attól, hogy hány tekerést csináltál, illetve a vatta fajtájától. Ezt magadnak kell kitapasztalni, elindulsz kis w-ról, majd 5-10-essél tolod felfelé és ahol neked tökéletes ott megállsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!