Joyetech eGo AIO jó választás lehet? Cigi helyett kezdésnek?
Ha nem vagy nagy dohányos, akkor igen.
Sok ismerősöm lecserèlte az AIO-t, mert forrósodott a szipka. Igaz ők min. napi 1 doboz cigit akartak kiváltani vele.
Hármas vagyok!
Eleinte nagyon sokat szívtam, de idővel kezdett egyre kevesebb lenni (a cigi is:) ). Teljesen meg vagyok vele elégedve, egy tökéletes kis beugró eszköz. Csak liquidet és porlasztót kell bele venni és meg van oldva. Liquidet érdemesebb otthon keverni, mert 100 mili kijön kb. 2000 forintból, ha pedig dohányboltos liquidet szívsz, annak 10, igen 10 milije kerül 900-1500 forintba (dohánybolttól függ). Nehéznek tűnhet eleinte a keverés, de nagyon sok videó van fent (magyar is), ahol elmagyarázzák az egészet lépésről-lépésre. A porlasztó itthon 800-900 forint körül mozog, nem is szabad itthon venni, mert nagy lehúzás. Én Ebay-ről szoktam rendelni 5 darabot 1200 forintért. Egy porlasztó 2-3-4 hétig bírja (használattól függően).
Ha valamit értelmetlenül írtam le, vagy bármi kérdésed vagy nyugodtan írj privát üzenetet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!