Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1-2 honapja elnyomtam 2...

1-2 honapja elnyomtam 2 cigicsikket a kezfejemen, mikorra fog eltunni? Contractubex gelt hasznalok ra par napja tobbi info lent

Figyelt kérdés

Nagy baromsag volt, tobbiek vettek ra de nagyon megbantam szobal koszonom nem kerek olyan valaszokat hogy “ha el akarod tuntetni minek csinalni” stb

Nem dudorodik ki egyik heg sem, es nincs is melyedes a boronben csak szinuk van, ezeket akarom eltuntetni. Contractubex gellel kenem minden nap, mennyi ido amig eltunik kb? Ha sokata az sem baj csak kb mennyi ido.

2018. ápr. 15. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy eltűnik-e és, ha igen mikor, de egy haverom kb másfél éve nyomott el egy csikket a kezén, és a mai napig ugyanúgy látszik.
2018. ápr. 15. 19:50
 2/3 anonim válasza:
100%
Ez sajnos örökös heg marad. Soha nem fog eltűnni. Egyik ismerős 15 éve csinált ilyet, és mai napig elég rendesen látszik.
2018. ápr. 16. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Eltűnt már?
ápr. 19. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!