Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van egy kb.3 cm hosszú 8 mm...

Van egy kb.3 cm hosszú 8 mm vastag heg a bal mellem közepén ami sebészti beavatkozás után maradt.1 tubus Contractubex nem hozott semmi eredményt, a laserambulancián 2× voltam, mindkét orvos azt mondta nem tudnak vele mit kezdeni? 47/f

Figyelt kérdés
Valaki tudna javasolni valami olyat amivel eltünne vagy csökkenne a heg? A laserambulancián azt mondták az orvosok, hogy hiába veszik ki plasztikai sebészek, kb. 1,5 év múlva újra előjön de az ettől nagyobb heg lesz

2017. márc. 22. 08:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos nincsen semmi. :( Ha keloidos hegesedésre hajlamos ott a bőröd,akkor még a plasztikai műtét is nyomot hagyna,tehát felesleges megcsinálni. Kencefice pedig nincsen rá. De hidd el nekem,hogy ez a heg nem von le az "értékedből" semmit!
2017. márc. 22. 09:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt monták az orvosok hogy jelenleg hegesedésre hajlamos vagyok. Lehet hogy régebben ez nem állt fenn így mondták
2017. márc. 22. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!