Mit tegyek ha alig kapok levegőt?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam buliba és viszonylag sokat cigiztem mivel ittam és jol esett. Ma mikor felebredtem olyan erzesem van a tudobe miot levegot veszek minthogyha nem tudnek. Olyan mintha a tudom terfogata hirtelen lecsokkent volna. Nemis akarok mar tobbet cigizni mert csak elveszi a penzem es leepit. Szerintetek ez mitol van, vagy mit csinaljak?2018. ápr. 8. 16:42
1/2 anonim válasza:
Csak beképzeled. A "buliban dohányzás" nem okoz ilyen erős tüneteket, ahhoz évtizedekig "kellene" sokat cigizni.
Ettől függetlenül jó a döntésed, hogy nem dohányzol többet, mert tényleg nincs értelme.
2/2 anonim válasza:
Sétálj, szellőztesd ki a tüdődet, utána jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!