Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez már függőség?

Ez már függőség?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években rossz követte a rosszat és mikor már a pszichiáterem által felírt piruláknak sem éreztem hatását, kipróbáltam a dohányt. Most napi egy-két szálat szívok és szinte folyamatosan kívánom. Ha nagyon muszály kibírom nélküle de mindig elképesztően jól esik ha rágyújtok. Még fiatal vagyok hozzá és nem is vagyok rá büszke de valahogy ez az, ami megnyugtat. Ez már függőség? Ha igen, mit tudok tenni? 15/L

2018. ápr. 3. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, hagyd abba és sportolj.
2018. ápr. 3. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez az, szerencsére leszoktam róla de ha elszívnák egy szálat már nem tudnám abbahagyni soha többé, jobban élveztem mint bármit az életben, képes voltam 1 nap alat elszívni 2 és fél doboz cigit
2018. ápr. 3. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez bizony nagyon a függőség kezdete.

Majd lesz ez még rosszabb is , amikor már egy doboz is el fog menni egy nap alatt.

Mit tudsz tenni? Azt amit akarsz.

Mert általában itt hiába mondanak bármit, mindenki azt csinálja amit akar.

Ugyan igy lennél az alkohol vagy a kábitószerrel is, megnyugtatna , élveznéd és már rá is szoktál.

Nagyon sokáig nincs ezzel baj mert a szervezet nagyon tolerálja bármilyen káros anyagot.

Ha most nem hagyod abba, később már nem tudod, csak amikor már nagyon romlik az egészséged.

Majd akkor jössz rá hogy ez a mostani "rossz követte a rosszat", ez semmi ahhoz képest amit a dohányzás okoz, plusz nagyon sokba fog kerülni.

Mert az évi 3-400000 ft el fog menni rá, 10 év alatt 3-4 milla.

2018. ápr. 6. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja és ha te is lejjebb görgetsz , ilyeneket is találsz.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__9229965-..

2018. ápr. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!