Ecigi porlasztóból milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Kaptam az echez 1.5ohm os porlasztot de mar tobb mint egy honapja hasznalom es cserelni kene kaptam melle egy pot 0,5os porlasztot de ez alig adott fustot. Van ahol azt olvastam h az alacsonyabb elenallasu jobb a nagy fusthoz de nem ezt tapasztaltam. Vki aki ert hozza kisegitene? A valaszt elore is koszi!2018. márc. 18. 21:07
2/4 anonim válasza:
Igen, az alacsonyabb ellanállású porlasztók tènyleg több gőzt engednek.
Esetleg lehet állítani a voltot vagy a wattot a kèszülèken? Próbáld meg, hogy átállítod.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 igen lehet de 30W on joval kevesebb gozt adott mint a 1,5es porlasztoval
2018. márc. 19. 21:02
4/4 anonim válasza:
Nèz meg, hogy a porlasztóra hány watt van írva, mennyi az ajánlott ès próbáld meg annyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!