Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen haladó elektromos...

Milyen haladó elektromos cigarettát vegyek 25k ig?

Figyelt kérdés
Eddig egy joytech ego aio d22xl em volt de oda szeretném adni barátnőmnek. Nagyon szerettem azon kívül, hogy a liquid sokszor a számba csepeg. Eddig is akartam egy jobb e cigit de úgy gondoltam, hogy még ráér. Többet akartam szánni rá de most csak ennyim van erre. Eddig egy eleaf istick picot néztem de kicsit ennél komolyabbra gondoltam. Tudnátok jobbat mutatni? (Ha lehet akkor linket is küldjetek.) szállítással meg ilyenekkel ne nagyon menjen 25k fölé. 3mas lötyit szívok egyből tüdőre.

2018. jan. 1. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Dobsz rá még kb 5 ezret és össze tudsz építeni egy istic 100w griffin 25 kit-et. Esetleg egy komplett Smok Alien kit-et.
2018. jan. 1. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezen a build en már gondolkoztam de nem találtam olyan magyar oldalt ahol van istick tc100. Utánvétel és csomagpont lehetősége mindenképp kell.
2018. jan. 1. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor veszett fejsze nyele az istick, nézegess e-cigis csoportokban modokat, elég jó dolgokat lehet venni fillérekért.
2018. jan. 1. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
E-cigi vásárlásnál felejtsük el az itthoni oldalakat. Kína a megfelelő választás ilyenkor, személy szerint a 3fvape.com és a fasttech.com-ot ajánlom átnézésre.
2018. jan. 1. 18:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2018. jan. 1. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Már ne haladót hanem egyből vegyél mester cigit. Előrébb leszel.
2018. jan. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!